Wat fijn dat je aan jezelf wilt werken en dat je dit met mij wilt doen.
De eerste stap is al gezet.

plan-van-aanpak-voeding

 • Wat is het probleem:
  Nadat ik je aanvraag voor voedingsadvies binnen heb gekregen, stuur ik je een aantal formulieren die ik je vraag in te vullen. Hierdoor krijg ik een zo goed mogelijk beeld om je daarna zo goed mogelijk en op basis van jouw individuele behoeften te ondersteunen.
  Hierna zullen we een eerste gesprek inplannen.
  Bellen via skype, facebook, whatsapp behoren allemaal tot de mogelijkheden
 • Hoe gaan we dit aanpakken:
  Mijn voorstel is om minimaal 5 contactmomenten van maximaal 1 uur in te plannen inclusief het eerste gesprek. Hierin bespreken we welke stappen we kunnen zetten om jouw doelen te behalen. Ik geef je achtergrondinformatie over voeding zodat je beter begrijpt waarom bepaalde voeding een betere keus zou zijn. Tips voor in de keuken en uiteraard bespreken we de vooruitgang
 • En nu, actie:
  Je gaat aan de slag met wat we besproken hebben. 1 keer per week hebben we contact en kijken we hoe het gaat. Je mag altijd mailen als je vragen hebt, maar nu gaat het er vooral om dat je het gaat doen. Hierbij is het handig dat je bijhoudt wat en hoe je je voelt.
 • Succes vieren met een verantwoord taartje:
  Na de vijf contactmomenten bespreken we of de doelen zijn behaald. Hoe je je voelt en of je eventueel verdere begeleiding nodig hebt. Heb je behoefte aan meer begeleiding dan bespreken we samen de vervolstappen.
  Wat de uitkomst ook is, je mag vieren dat je in elk geval de stap hebt genomen om je doelen te bereiken.

Wat zijn de kosten:
Ik hecht veel waarden aan feedback, omdat ik zo veel mogelijk mensen goed wil helpen. Daarom vraag ik een
laag basistarief waarbij u zelf vrij bent om iets extra’s te geven als u vindt dat ik u goed geholpen heb.
Basistarief:
70 euro voor vijf contactmomenten.

Voor meer informatie vul onderstaande gegevens in en ik neem zsm contact met u op.