Oersterk
Via Oersterk, geschreven door Richard de Leth kwam ik voor het eerst in aanraking met de Paleoleefwijze. Dit heeft mij zo veel simpele inzichten en achtergrond informatie gegeven waardoor ik met kleine stapjes steeds grotere stapjes kon zetten om vervolgens zelf cursussen te gaan volgen, met als uiteindelijke doel deze website en andere mensen willen helpen om gezonder te gaan leven.
Oersterk

Evenwijs
Evenwijs is een laagdrempelige opleidingsinstituut in Balk te Friesland. Na een lange zoektocht om een goede opleiding/cursus te vinden op gebied van voeding, maar dan gericht op de manier van voeding waar ik in geloof, kwam ik bij Evenwijs terecht. Bij Evenwijs heb ik mijn cursus basisvoeding en sport -en voeding afgerond. Er wordt op een leuke en levendige manier lesgegeven. Waardoor de soms wat ‘droge’ stof, makkelijk op te nemen is.
Via Evewijs kun je je makkelijk laten bijscholen, maar kun je ook hele opleidingen volgen.
Wil je zelf iets met voeding doen of wil je meer te weten komen over hoe je (vage) klachten dmv voeding kunt verhelpen? meld je dan aan voor een cursus of themadag. Het is zeker de moeite waard.
Evenwijs, opleidingsinstituut