Sylvia
Mijn passies in het leven zijn reizen, gezondheid en sport. Deze drie elementen geven mij energie, zorgen voor vlinders in mijn buik en inspireert mij op verschillende vlakken. Zo sta ik steeds positiever in het leven, zie ik oplossingen in plaats van problemen, wil ik tot in het kleine detail mensen helpen en geeft het me een enorme boost als ik mensen kan laten glimlachen.

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te mogen inspireren en te activeren. Wat zijn jouw passies? Mag ik mijn passies met jou delen? Zullen we samen zorgen voor dat energieke gevoel, die vlinders in de buik en de grote glimlach op de mond?

Mijn actieve voetbalcarriere heeft ervoor gezorgd dat ik heel graag sport (voetbal) trainingen aan individuen of groepen geef. Zowel op scholen, campings, voetbalclubs, vriendengroepen en bedrijven.
Sport was altijd mijn beste en soms enige ‘vriend’ in moeilijke tijden. Hier kwamen mijn dierbaarste vriendschappen uit voort. Daarom vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren tijdens mijn trainingen. Mijn drive om mensen bij elkaar te brengen, de zorgen van zowel kinderen als volwassenen even weg te nemen is om deze reden erg groot. De combinatie van een professionele training met een grote glimlach past perfect bij mijn manier van werken.

Voor meer informatie over mijn sportachtergrond, kun je hieronder mijn CV bekijken

Een aantal jaar geleden is voeding een grote factor geworden in mijn leven. Door gezonder te eten, ging ik bewuster leven, voelde ik mij in tijden écht gelukkig en ben ik van hele kleine dingen gaan genieten. Ik heb door zelf veel te leren over voeding mijn vader met Parkinson een zet in de juiste richting gegeven. Hij komt weer buiten, stapt vaker op de fiets en kan heeft energie op te wandelen, maar kan ook weer van zijn kleinkinderen genieten.
Het mag duidelijk zijn dat ik hier intens gelukkig van word en wil graag anderen ook die kans geven.

Wil je graag meer uit je dag halen, je gelukkiger voelen, meer energie overhouden, je darmen weer onder controle krijgen of meer uit je sport halen?
In 2015-2016 heb ik de certificaten basisvoedingscoach én sport en voeding behaald.
Samen gaan we aan jouw doelen werken.

Last but not least neem ik je graag mee op mijn (virtuele) reis. Ik schrijf blogs over mijn reizen. en zal daarin informatie geven over lokale bevolking, projecten en lekker eten.

Heb ik je kunnen inspireren en wil je meer weten, laat dan je gegevens achter of mail me:
sylvia@passions4life.org

Een berichtje achterlaten via het contactformulier hieronder mag uiteraard ook.